• يوم دراسي حول المقاولاتـية: من الفكرة.. إلى إنشاء المشروع
  • اجتماع مدير الجامعة بالتنظيمات الطلابية
  • اجتماع بيداغوجي موسع يضم رئيس الجامعة ومختلف مسؤوليها

PhD programme in Italy

The INdAM Doctoral Programme fellowships in Mathematics and/or Applications, cofunded by Marie Skłodowska-Curie Actions (INdAM-DP-COFUND-2015), offers fellowships in the framework of the European Horizon 2020 programme “Marie Skłodowska-Curie”. These fellowships offer to researchers from all over the world the opportunity to enter a PhD School in Italy.

The fellowships have a duration of 36 months and can be held in any PhD School in Italy. In the PhD School of the University of Bari it is possible to follows a research programme in "Numerical analysis for Fractional Calculus" under my supervision.

The fellowships programme consists of two calls. The total number of fellowships is 20 (10 per Call). The next deadline for applications is 31 March 2017

The web page relative to the INDAM-DP-COFUND-2015 to follow doctoral program in Italy is:

مدينة بسكرة